Abonneren  Inloggen

Vernieuwingen binnen ISCA

11 mei 2022

‘Het afgelopen jaar zijn er veel vernieuwingen geweest binnen ISCA, zoals onze nieuwe webshop die volgende week live gaat’, zegt Kim Havelaar, sales & marketingmanager bij ISCA.

ISCA houdt de productintroducties en -ontwikkelingen scherp in de gaten en zorgt er bovendien voor dat de voorraden altijd op peil blijven zodat klanten kunnen blijven leveren. Maandelijks zorgt het marketingteam weer voor speciale acties en aanbiedingen. Het salesteam staat met raad en daad klaar om te ondersteunen met het vinden van de juiste producten voor jouw projecten.

Veel plannen op de agenda

‘Nog eventjes en dan is het zover, de Vakdag! Ik kijk er ontzettend naar uit om iedereen weer te mogen begroeten op onze stand. Binnenkort zal ook onze nieuwe catalogus verschijnen. Voor de rest van het jaar en de komende jaren hebben wij binnen ISCA enorm veel plannen op de agenda staan. Deze plannen deel ik graag met de bezoekers, maar ik ben vooral ook heel benieuwd naar hun toekomstplannen. Sluiten deze op elkaar aan? Samen sparren over de toekomst. Ik ben reuze benieuwd wat daar uitkomt’, aldus Havelaar.

Graphtec snijplotter

De beursstand deelt ISCA dit jaar samen met HEXIS. Binnen de print & sign branche bieden ze gezamenlijk de Graphtec snijplotter aan. Dit product zal het bedrijf dan ook extra onder aandacht brengen op de stand.

Registreer je voor de Vakdag Print & Sign

Over ISCA

Als businesspartner van de signmaker heeft ISCA een kwalitatief en compleet assortiment aan producten, gereedschappen, machines en merken. Het nieuwste van het nieuwste en uit voorraad geleverd. De artikelen zijn eenvoudig online te bestellen via de nieuwe webshop. Ook voor speciale maatwerk artikelen zoals freeswerk, zuilen, lichtkoven, lichtbakken en buizenframes ben je bij ISCA aan het juiste adres. Neem een kijkje op www.isca.nl en laat je verrassen.