Abonneren  Inloggen
Van onze partner Verspreiden Enzo

Verspreiden Enzo denkt in oplossingen

20 mei 2022

De specialisten van Verspreiden Enzo zijn elke dag bezig met het bedenken van campagnes en mogelijkheden. Ieder heeft zijn eigen specialiteiten en door die samen te voegen, kunnen het bedrijf optimaal resultaat garanderen voor haar klanten.

Frank en Miranda Leijser twee ondernemers met creativiteit en inzicht in de markt van verspreidingen én drukwerk hebben Verspreiden Enzo opgezet. Het doel van Verspreiden Enzo is om kennis in te zetten voor klanten. Dit doet het bedrijf inmiddels ruim 13 jaar met plezier en passie.

Waarom worstelen heel veel bedrijven met hun reclame-uitingen? Wat moeten we drukken? Hoe gaan we het verspreiden? Een hele dag zitten met je collega’s om een strategie te bedenken en er niet uitkomen? Dit zijn vragen waarmee Verspreiden Enzo helpt.

‘Wij duiken in de doelgroep, denken met je mee en kijken samen naar de juiste invulling van je verspreiding. Ook maken wij met onze creativiteit de mooiste ontwerpen naar jouw wens’, aldus het bedrijf.

‘Daarnaast leveren wij adressenbestanden, het drukken van je drukwerk voor je Direct Mail inclusief lage passende portokosten. Zo brengen we jouw boodschap tot aan de andere kant van de wereld, of gewoon bij jou in de buurt.’

Ontmoet Verspreiden Enzo op de Vakdag Print & Sign op dinsdag 24 mei in het NBC te Nieuwegein. Beleef een netwerkdag met een volle beursvloer en inspirerende sessies. Registreer je gratis via onderstaande button.

Registreren