Abonneren  Inloggen

Daniel Erni nieuwe Managing Director Hunkeler

22 december 2022

Op 1 januari 2023 zal Michel Hunkeler, CEO van Hunkeler AG, zijn functie als Managing Director overdragen aan Daniel Erni, Global Sales Manager en lid van de Executive Board van Hunkeler AG. Als afgevaardigde van de Raad van Bestuur zal Michel Hunkeler betrokken blijven bij de strategische richting van de Hunkeler Group en nauw blijven samenwerken met de Executive Board.

Daniel Erni werkt sinds 2016 bij Hunkeler, waar hij Chief Sales Officer en lid van de Raad van Bestuur was. Voordat hij bij Hunkeler AG startte, bekleedde Erni functies als algemeen directeur en verkoopmanager bij verschillende andere bedrijven. Erni zal rechtstreeks blijven rapporteren aan Michel Hunkeler, die zich op zijn beurt zal richten op de strategische richting van het bedrijf en verschillende belanghebbenden rond de Hunkeler Group zal ondersteunen. De functie van Stefan Hunkeler als voorzitter van de raad van bestuur blijft ongewijzigd.

De aandeelhouders en de familie Hunkeler staan volledig achter deze nieuwe structuur. ‘We zijn ervan overtuigd dat de bedrijfs- en familiewaarden van Hunkeler nu en in de toekomst gediend zullen blijven en Hunkeler AG zullen helpen haar toppositie in de branche te behouden en verder te ontwikkelen.’

Bron: Hunkeler


Geen nieuws missen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van PRINTmatters