Abonneren  Inloggen

Nieuwe postzegels in serie “Beleef de natuur”

13 februari 2023

Op de nieuwste postzegels van PostNL in de serie Beleef de natuur zijn onder andere de grutto, kievit en tureluur te zien. Naast vogels zijn de haas en het melkkruid afgebeeld, die ook in de natuurgebieden Skrok en Skrins in Friesland voorkomen.

Grafisch ontwerper Frank Janse uit Gouda is verantwoordelijk voor het ontwerp van het postzegelvel. Eerder ontwierp hij in dezelfde serie al zegels over de Marker Wadden. De serie “Beleef de natuur” is gewijd aan bijzondere Nederlandse natuurgebieden, verspreid over ons land. In 2023 komen achtereenvolgens de provincies Flevoland, Friesland, Overijssel en Noord-Brabant aan bod.

De postzegels zijn vanaf vandaag verkrijgbaar. Lees meer op de website van PostNL.

Afbeelding: PostNL


Geen nieuws missen?

Schrijf je in voor de PRINTmatters nieuwsbrief